La distance latérale / Zijdelingse afstand

(FR en dessous)

Vele honden hebben het moeilijk als hun eigenaar aan de zijkant staat, terwijl zij vooruit moeten lopen. Het is een deel van de sport dat een beetje praktijk vergt, maar dat zooooooooooooveeeeeeeeeel voldoening geeft eens het goed lukt 🙂 Veel plezier!!

Beaucoup de chiens rencontrent des difficultés lorsque le propriétaire se trouve sur le côté, alors qu’ils doivent courir vers l’avant. C’est un aspect du sport qui demande un peu de pratique, mais qui donne tellement de satisfaction lorsqu’il est acquis 🙂 Bon amusement!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s